You are here

Infoday URBACT III dedicat apelului de Bune Practici URBACT III, Bucuresti, 26 ianuarie 2017

13 January 2017

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene organizează evenimentul INFODAY URBACT, cu ocazia lansării primului apel de Rețele de Transfer aferent Programului de Cooperare URBACT III. Evenimentul va avea loc în data de 26 ianuarie 2017 la sediul MDRAPFE din strada Apolodor, nr. 17, sector 5, București, parter, Sala de Consiliu.

Prezența dumneavoastră la acest eveniment este deosebit de importantă, în contextul în care acest apel oferă orașelor oportunitatea unică de a forma rețele în jurul unor practici ce adresează provocări complexe din dezvoltarea urbană, experiențe ce au fost testate și validate și care merită să fie împărtășite pentru a sprijinii mai multe orașe.

Din perspectiva URBACT, astfel de practici vin în toate formele și mărimile, pe toate temele și subiectele. Iar când spunem bună practică nu înseamnă ceva grandios, inovator și care să demonstreze excelență. URBACT consideră că orașul dumneavoastră deține bune practici ce ar putea interesa și alte orașe din Europa. Mai mult, oportunitatea de a învăța de la colegi omologi și de a adapta și reutiliza practici deja testate, fără a reinventa roata, este o opțiune atractivă în contextul deficitului de resurse.

Vă rog să confirmați participarea la INFODAY pe adresa Irina.Panait@mdrap.ro până pe data de 23 ianuarie 2017. Pot participa mai mult de un reprezentant al unei organizații.

Themes homepage sticky: