You are here

Urbact in België

Het URBACT programma richt zich via het netwerk van Europese steden op een duurzame geïntegreerde ontwikkeling van steden door middel van de uitwisseling van goede praktijken en ideeën.

Nationaal URBACT Punt
De Lepur is een universitair onderzoekscentrum (Universiteit van Luik) gespecialiseerd in de stedelijke ontwikkeling en stedelijk beleid. De Lepur werkt in samenwerking met de Universiteit van Gent naar volledige informatie aangepast aan de Belgische context met betrekking tot de Europese territoriale samenwerking Programma URBACT III bieden.
Zoé
Lejeune
Ministerie Verantwoordlijk voor URBACT
Wallonia Bruxelles International (WBI)
Alice
JOSEPH
De Gewestelijke Overheidsdienst Brussel (GOB)
Valérie
DUSSART
Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO)
Ahmed
ABDELHAKIM
POD Maatschappelijke Integratie
Marie-Sabine
AMATO
URBACT III Call for Transfer Networks nu open!
Na de beslissing van het URBACT III Monitoring Committee is de oproep tot het indienen van voorstellen voor maximaal 25 Transfer Networks voor 2014-2020 nu open
URBACT Belgique/België - Newsletter n°2
Dit is de tweede Nieuwsbrief van het nationale URBACT-contactpunt in België. Het informeert u over onze activiteiten en nodigt u uit om ons te contacteren voor alle extra informatie!

Article

URBACT Belgique/België - Newsletter n°2

URBACT National Contact Point Belgique/België Newsletter n°2 Dit is de tweede Nieuwsbrief van het nationale URBACT-contactpunt in België. Het...
Bijeenkomsten
M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31