You are here

e-Universitatea URBACT (15 septembrie - 08 octombrie 2020)

Edited on

04 September 2020
Read time: 1 minute

Conceput pentru părțile interesate de la nivel local (orașele) care sunt implicate în Rețelele de Planificare a Acțiunii, e-Universitatea URBACT este primul eveniment de creștere a capacității la scară largă.

Evenimentul va consta dintr-o serie de 8 ateliere, urmând o secvență logică, de-a lungul etapelor unui proces de planificare a acțiunii. Scopul este de a ajuta partenerii să lucreze cu Grupurile lor Locale URBACT (GLU) și de a prezenta participanților un set de abilități care vor fi utile pentru dezvoltarea Planurilor de Acțiune Integrate.

Mai precis, e-Universitatea va acoperi instrumentele pe care partenerii le pot utiliza la nivel local în timpul fazei de activare și a fazei de planificare dintr-o rețea. Contextul actual al contactului fizic redus va fi, de asemenea, luat în considerare.

Atelierele vor avea loc săptămânal marți și joi dimineața și vor fi în limba engleză. Fiecare sesiune va dura 2 ore, de la 10.00 până la prânz (CET) și va oferi instrumente pentru câte o etapă a acestui proces. De asemenea, atelierele vor include o parte teoretică pe subiect, precum și testarea instrumentelor practice și schimbul de de experientă și idei în cadrul unui grup restrâns.

Puteți găsi mai multe informații despre eveniment, precum și toate resursele de la fiecare atelier aici.