You are here

Objavljen prvi poziv za Mreže za provedbu URBACT III programa

Edited on

12 July 2016
Read time: 1 minute

URBACT, europski program za integrirani urbani razvoj, sa zadovoljstvom obavještava da je 22. ožujka objavljen novi poziv za Mreže za provedbu. Rok za predaju prijava je 22. lipnja 2016. godine.

Nove URBACT mreže ciljaju na potporu gradovima s postojećim integriranim urbanim strategijama i akcijskim planovima. Sudjelovanjem u mreži za provedbu, gradovi će dijeliti iskustvo i primjere dobre prakse te zajednički radti na poboljšanju njihovih strategija i akcijskih planova ali i generirati nove ideje kako bi savladali izazove povezane s održivim urbanim razvojem.

Poziv je usmjeren na gradove zemalja članica EU, Norveške i Švicarske, koji već imaju integriranu urbanu strategiju / akcijski plan koji se odnose na specifičnu promjenu politike te osigurana sredstva za provedbu te strategije ili akcijskog plana.

Dostupni proračun po mreži je između 600.000€ i 750.000€, ovisno o broju partnera, s dodatnim sredstvima od 127.000€ za stručnu podršku. Unutar ovog poziva bit će izabrano najviše 14 Mreža za provedbu.

Sve informacije o ovom pozivu dostupne su na web stranici URBACT programa gdje će biti dodane naknadne informacije o nadolazećim događanjima i prilikama za umrežavanje partnera.

Informacije o URBACT programu možete pratiti i na društvenim mrežama:

Twitter - @urbact_hr

Facebook - URBACT Hrvatska