You are here

Oppia kaupunkikehitykseen naapurimaista – keskustelua ja kokemustenvaihtoa webinaarissa 8.4.2021

Edited on

05 March 2021
Read time: 1 minute

URBACTin pohjoismais-balttilainen yhteistyö kaupunkikehittämisen saralla tiivistyy. Kuuden maan (Suomi, Ruotsi, Tanska, Viro, Latvia ja Liettua) URBACT-yhteystahot järjestävät torstaina 8.4.2021 kaupunkikehityksen yhteisiä haasteita pohtivan webinaarin.

EU:n makroaluestrategiat sekä Pohjoismaiden ja Baltian maiden väliset vakiintuneet yhteistyösuhteet luovat erinomaiset puitteet myös kaupunkien kehittämistä ja niitä koskevia politiikkatoimia koskevaan vuoropuheluun ja kokemustenvaihtoon. Tässä tapahtumassa keskustelua virittävät kolme pohjoisen Itämeren makroalueella parhaillaan toteutettavaa URBACTin Transfer Network -hanketta. Esillä ovat mm. pienten kaupunkien kehitysnäkymät, koulutuksen ja osallisuuden yhteydet sekä rakennetun kulttuuriperinnön hyödyntäminen. Viimeksi mainittua teemaa tarkastellaan Porin kaupungin Come In! -hankkeen kokemusten perusteella.

Tilaisuus on avoin kaikille kaupunkien kehittämisestä ja niiden kehitysnäkymistä kiinnostuneille. Esitykset ja keskustelu tapahtuvat englanniksi. Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautuminen tässä linkissä