You are here

URBACT CAMPUS ROMÂNIA - Un eveniment marca URBACT, dedicat Retelelor de Transfer

Edited on

09 May 2019

De ce este nevoie pentru a transfera o bună practică prin metoda URBACT? Programul URBACT împreună cu Punctele Naționale de Contact organizează un eveniment intensiv pentru a vă ajuta să găsiți răspunsul acestei întrebări. Acest eveniment intenționează să ghideze transferul bunelor practici în orașe prin cunoștințe comune și instrumente concrete.

Invităm partenerii români ai Rețelelor de Transfer să se înscrie la eveniment utilizând formularul disponibil AICI

Campusul vă va ajuta:

• să înțelegeți de ce este important să lucrați în mod integrat și participativ în timpul procesului de transfer,

• să identificați cele mai frecvente bariere în calea transferului,

• să identificați modul în care dvs. și actorii locali puteți să adunați și să împărtășiți cele mai bune cunoștințe în funcție de propriul stil de învățare și comunicare.

 

Cu alte cuvinte, participarea la Campus este adresată stakeholderilor locali, coordonatorilor din cadrul Grupului Local URBACT și coordonatorilor de rețea, pentru a-i ajuta să înțeleagă, să reflecteze și să testeze metodele pe care URBACT le-a dezvoltat de-a lungul timpului pentru a transfera în mod eficient bunele practici.

Campusul este un loc destinat învățării, dar cel mai important este ca participanții să aibă șansa de a se cunoaște și de a colabora, de a împărtăși provocări similare identificate la nivel regional sau național. Nu numai că vă veți perfecționa în gestionarea ULG, ci vă veți folosi abilitățile de comunicare și negociere pentru a obține și menține sprijinul departamentelor locale, politicienilor și părților interesate, veți învăța  cum să depășiți barierele de transfer și veți crea noi legături și soluții pentru diferite provocări urbane, indiferent de rolul dumneavoastră în cadrul instituției.

URBACT Campus este un spațiu deschis în care principiile de învățare și schimbare sunt puse în practică.

 

Dată:                   Marți  & Miercuri 11 - 12 iunie 2019

Adresă:               Turnul Croitorilor, Cluj - Napoca, Romania

Traineri:               Anamaria Vrabie & Pietro Elisei

Facilitatori:          Ancuța Maria Cîrstea