You are here

URBACT festival mest 2021

Edited on

04 May 2021
Read time: 1 minute

Čas je, da URBACT deli svoj recept za urbano preobrazbo.

 

15. junij 2021, 10.00 – 17. junij 2021, 15.00

Pridružite se nam v na četrtem URBACT festivalu mest – tokrat prvič na spletu!

 

 

Po dveh letih eksperimentiranja, izmenjave in učenja je več kot 150 mest URBACT pripravljenih deliti svoje izkušnje. Mesta iz 25 držav so se poglobila v 23 dobrih praks, ki so dokazano učinkovite. Združila so moči, da bi razumela, prilagodila in ponovno uporabila pobude v svojem lokalnem okolju. Na dogodku boste lahko:

• prisluhnili mestnim uradnikom, ki bodo pokazali in pripovedovali o svoji poti,

• se seznanili z velikimi vprašanji, s katerimi se danes soočajo mesta,

• se povezali z vrstniki in dobili navdih za novosti.

 

Mesta so bila v prvi bojni vrsti pri soočanju s pandemijo, vendar se je s tem odprlo okno tudi priložnosti za trajnostne spremembe. Če si želite, da bi bilo vaše mesto bolj zeleno, bolj pravično in bolj usklajeno s potrebami državljanov ... je to prostor za izmenjavo, ki ga morate obiskati.

 

Kdaj? Festival se uradno odpre 15. junija 2021, zaključi pa 17. zgodaj popoldne.

Kdo? Če ste mestni praktik, odločevalec na kateri koli ravni, akademik, aktivist ali preprosto urbani navdušenec, je ta dogodek kot nalašč za vas! To je tudi edinstvena priložnost za tiste, ki želite izvedeti več o programu URBACT.

Kako? Pridružite se nam tako, da se prijavite ali ustvarite svoj račun na platformi Hopin, nato pa izpolnite obrazec za registracijo (v meniju na desni): https://hopin.com/events/2021-urbact-city-festival