You are here

URBACT III Call for Transfer Networks nu open!

Edited on

09 October 2017

Na de beslissing van het URBACT III Monitoring Committee is de oproep tot het indienen van voorstellen voor maximaal 25 Transfer Networks voor 2014-2020 nu open.
Deadline voor aanmelden: 10 januari 2018.

Transfer Networks zijn een van de drie typen netwerken ontwikkeld onder URBACT III, samen met Action Planning Networks en Implementation Networks.
Transfer Networks richten zich op de aanpassing en overdracht van gevestigde goede praktijken tussen EU-steden. Deze netwerken zullen worden geleid door steden waaraan het URBACT Good Practice label is toegekend.

Het URBACT Transfer Network is een uitwisselings-en leermiddel dat zich richt op steden:

1. Geïnteresseerd in het overbrengen van een van de 97 URBACT Good Practices om:
• een specifieke beleidsuitdaging aan te pakken middels een geïntegreerde en duurzame oplossing
• een geteste en effectieve praktijk in hun eigen stadscontext aan te passen en te hergebruiken

2. Met het URBACT Good Practice label om:
• het proces van begrijpen, aanpassen en hergebruiken van hun goede praktijk te leiden en te begeleiden
• hun eigen methodologie te verfijnen en te verbeteren door middel van peer reviews en met steun van URBACT experts

Raadpleeg de pagina van de CALL en alle bijbehorende documenten voor informatie over het indienen van voorstellen en hoe u kunt meedoen.

Ontdek alle 97 URBACT Good Practices op de hieraan gewijde website

Ook open is de oproep voor URBACT experts om de netwerken te ondersteunen bij het ontwerpen en implementeren van transnationale leeractiviteiten.

Termijn voor online indienen van aanvragen: 10 januari 2018 - 15.00 CET

 

Aankomende gebeurtenissen over de Call for Transfer Networks

Alle aankomende gebeurtenissen rondom de Call for Transfer Networks worden regelmatig bijgewerkt op de website - Open Call for Networks.

• Het URBACT City Festival op 3-5 oktober 2017 in Tallinn is een belangrijk netwerk- en match-making evenement voor steden om de URBACT Good Practices te leren kennen en om partners te vinden voor het deelnemen aan de Call for Transfer Networks.

Steden die niet kunnen deelnemen aan het City Festival hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan:

Europese Week van Regio's en Steden: URBACT workshop 10C48 - "Hoe kunnen goede stadspraktijken worden overgedragen? Word lid van de nieuwe URBACT Transfer Networks!" op 10 oktober in Brussel. Deadline voor inschrijving: 29 september 2017. Meer informatie Meer informatie

Nationale infodagen georganiseerd door National URBACT Points van september tot november 2017. Precieze data en praktische informatie vindt u op de website - Open Call for Networks