URBACT IV - Infoday dedicat Rețelelor de Transfer de Inovare

SALVAȚI DATA - Marți, 30 ianuarie 2024

 

URBACT a lansat cel de-al doilea apel ,,Rețele de Transfer de Inovare" în data de 10 ianuarie 2024 dedicat orașelor europene care sunt interesate de temele proiectelor de Acțiuni Urbane Inovatoare (UIA), care au fost implementate în perioada 2016-2023.

Mai multe informații privind documentele apelului, îndrumările și datele sesiunilor de informare puteţi găsi accesând următorul link https://urbact.eu/get-involved

 

Pentru a veni in sprijinul organizatiilor din țara noastră, Punctul Național URBACT din România va organiza un Infoday privind promovarea apelului, online, în data de 30 ianuarie 2024.

 

1

 

 

Open to a wider public

Bucharest , Romania

30 January 2024

Organiser

National URBACT Point

Apel pentru Rețele de Transfer de Inovare deschis în perioada 10 ianuarie-20 martie 2024


Rețelele de transfer de inovare vor fi formate în jurul temelor proiectelor de Acțiuni Urbane Inovatoare (UIA), care au fost implementate în perioada 2016-2023. Orașele care au implementat un proiect UIA vor avea rolul de parteneri principali. 


Orașele și organismele de drept public din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, statele partenere (Norvegia, Elveția), precum și orașele din țări care beneficiază de Instrumentul de preaderare la UE (Albania, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Macedonia de Nord și Serbia), care doresc să transfere experiența și cunoștințele unui proiect UIA, pot să acceseze Instrumentul de Căutare a Partenerilor URBACT și să își exprime interesul unui oraș care a implementat un proiect UIA.