Join us bannerURBACT IV -ohjelman ensimmäinen Action Planning -verkostohankkeiden hakukierros avoinna 31.3.2023 saakka!

Haku on suunnattu kaupungeille ja kunnille, jotka haluavat laatia omaan kehittämisteemaansa kohdistuvan toimintasuunnitelman ja työstää sitä yhdessä muiden eurooppalaisten kaupunkien kanssa.

Action Planning -verkostohankkeet kohdistuvat kaupunki- ja kuntakehittämiseen, joten suomalaisen hakijan on oltava pääsääntöisesti kaupunki tai kunta. Kukin hanke keskittyy yhteen kehittämisteemaan. Hankkeen budjetti on noin 850 000 euroa ja siinä on mukana 8–10 kuntaa/kaupunkia. EU-jäsenmaiden lisäksi verkostohankkeisiin voi kuulua jäseniä ns. partnerimaista (Sveitsi ja Norja) ja ehdokasmaista (Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Montenegro, Pohjois-Makedonia, Serbia).

Hakua koskevat perustiedot näet tästä esitteestä.

Katso tarkemmat hakuohjeet, tukiehdot ja hakijoiden tukikelpoisuutta koskevat tiedot tästä linkistä: https://urbact.eu/get-involved.

National URBACT Point - Finland
 • Event
  Join [u]s logo for URBACT APN campaign

  Action Planning -verkostohankkeiden hakukierros: OSALLISTU TIEDOTUSTILAISUUTEEN!

  Tilaisuus järjestetään tiistaina 7.2.2023 Kuntatalolla Helsingissä Toinen linja 14, neuvotteluhuone B3.3. Akaatti. Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös etänä. Ennakkoilmoittautuminen 2.2.2023 mennessä alla olevan linkin kautta.Tilaisuuden ohjelma:

   

  9.30-10.00​

  Aamukahvi + purtavaa​

 • Join [u]s logo for URBACT APN campaign

  URBACT IV -ohjelman ensimmäinen Action Planning -verkostohankkeiden hakukierros avoinna 31.3.2023 saakka!

   

  Haku on suunnattu kaupungeille ja kunnille, jotka haluavat laatia omaan kehittämisteemaansa kohdistuvan toimintasuunnitelman ja työstää sitä yhdessä muiden eurooppalaisten kaupunkien kanssa.

Social media

Twitter

Library

.

Good Practices and Networks

 • REFILL

  In many European cities one of the positive side effects of the financial-economic crisis is the growth of innovative forms of solidarity and commitment at

 • Tourism Friendly Cities

  TOURISM-FRIENDLY CITIES is an Action Planning Network aimed at exploring how tourism can be made sustainable in medium-sized cities, reducing the negative

 • Space4People

  Space4People dealt with public space use in its cities and worked with its main use function: transport. Our focus was on walkability, quality of stay, mix of