Ημερίδα Ενημέρωσης του Εθνικού Σημείου Επαφής URBACT

Εθνικό Σημείο Επαφής URBACT Ελλάδας-Κύπρου

Η νέα χρονιά σηματοδοτεί την έναρξη του νέου προγράμματος εδαφικής συναργασίας URBACT IV το οποίο φιλοδοξεί να ενώσει ακόμη περισσότερες πόλεις και να μεταλαμπαδεύσει ακόμη περισσότερες καλές πρακτικές από άκρη σε άκρη της Ευρώπης. 

Με την έλευση του νέου έτους ανακοινώθηκε η νέα πρόσκληση για σχηματισμό δικτύων Action Planning Networks η οποία ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη από τις ευρωπαϊκές προσκλήσεις που απευθύνονται σε δήμους για την προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Μέσα στο πλαίσιο της ευρύτερης ενημέρωσης και επικοινωνίας της πρόσκλησης, το Εθνικό Σημείο Επαφής URBACT για την Ελλάδα και την Κύπρο, διοργανώνει την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 μία ενημερωτική ημερίδα που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την πόλη τους στη βιώσιμη αστική ανάπτυξη, να ενημερωθούν για ευρωπαϊκά προγράμματα εδαφικής συνεργασίας, να μάθουν από παραδείγματα άλλων ευρωπαϊκών πόλεων και γενικά σε όσους θέλουν να είναι ενεργοί πολίτες.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Θόλου 5, Πλάκα) και η ώρα προσέλευσης είναι 10:00 π.μ.

Submitted by mpapoutsi on 12/01/2023
author image

mpapoutsi

See all articles