Good Practice Call – Kaupunkikehittämisen hyvät käytännöt hakusessa

Edited on 22/04/2024

Kuluvan URBACT-ohjelmakauden ensimmäinen Good Practice hakukierros järjestetään 15.4.–30.6.2024. Good Practice on kaupungin tai kunnan toteuttama paikallinen kehittämistoimi, joka on vaikuttava, osallisuutta hyödyntävä tai sitä edistävä sekä otteeltaan monialainen eli integroiva. Lisäksi tämän hyvän käytännön on oltava EU:n näkökulmasta hyödyllinen eli siitä on opittavaa ja se on siirrettävissä muiden eurooppalaisten kaupunkien käyttöön.

Lokakuussa 2024 valittavat Good Practice -kaupungit saavat euroopanlaajuista huomiota ja ne ovat näkyvästi esillä esimerkiksi 8.–10.4.2025 järjestävillä URBACTin kaupunkifestivaaleilla Puolan Wroclawissa. Lisäksi Good Practice -kaupungeilla on mahdollisuus toimia hankevetäjinä URBACT Transfer Network -hankkeissa, jotka avautuvat hakuun keväällä 2025.

Good Practice -hakuun voivat osallistua kunnat ja kaupungit sekä niiden yhteistyöelimet kaikista EU-jäsenmaista, Länsi-Balkanin ehdokasmaista, Ukrainasta ja Moldovasta.

Hakua koskevat perustiedot näet tästä esitteestä.

Lisätietoja Good Practice hausta tästä. 

URBACTin Suomen yhteyspiste järjestää Good Practice -hakua koskevan tietoiskun 8.5.2024. Tiedotamme siitä tarkemmin tuonnempana.

Submitted by petri.kahila@uef.fi on 19/04/2024
author image

petri.kahila@uef.fi

See all articles