Nov razpis za URBACT akcijska omrežja je odprt!

Edited on 06/04/2023

Sodelujte z mesti širom Evrope pri iskanju odgovorov na skupne urbane izzive


ODPRTJE RAZPISA: 9. 1. 2023
PRIJAVE DO: 31. 3. 2023

Akcijsko omrežje sestavlja od 8 do 10 partnerskih mest vseh velikosti - občin, lokalnih oblasti, razvojnih agencij ter metropolitanskih ali regionalnih institucij, ki prihajajo iz različnih držav EU in iz različnih regij. Vodi jih mesto v vlogi vodilnega partnerja, skupaj s potrjenim URBACT strokovnjakom, ki nudi strokovno pomoč in usmerja na poti k spremembam za boljša mesta.
 
Partnerji se bodo podali na dve in pol leti trajajočo pot soočanja z izbranim urbanim izzivom, aktualnim za vsa sodelujoča mesta, ali da bi izboljšali lokalne politike, povezane z določeno temo.

Ne glede na to, ali je cilj vašega mesta reševanje vprašanj mobilnosti, kulturne dediščine, finančnega inženiringa, energetskega prehoda ali katere koli druge teme, vas URBACT vabi, da naredite naslednji korak in razmislite, kako so lahko te celostne teme del problema - ali celo rešitve.

 

VEČ INFORMACIJ: https://urbact.eu/get-involved 

 

Če želite izvedeti več o razpisu, se lahko v torek, 21. marca, ob 10.00 udeležite spletnega seminarja preko spletne platforme Zoom. Prijavite se lahko tukajZa lažje iskanje partnerjev je URBACT vzpostavil Orodje za iskanje partnerje, na katerem lahko preverite projektne ideje drugih mest in izrazite interes za sodelovanje ali objavite svojo idejo in začnete iskati partnerje.
 

 

GLAVNE INFORMACIJE O RAZPISU (.pdf)

VIDEO O RAZPISU (z URBACT info dneva #2)


 

Podpora in pomoč URBACT nacionalne točke

urbact@ipop.si

https://urbact.eu/slovenija

+386 590 63 683 (IPoP)

+386 40 342 811 (Nina Plevnik)

 

APN Inographics Slovenia

Submitted by opoetra on 10/01/2023