You are here

Spremljajte predstavitev novega programa URBACT po spletu

Edited on

03 June 2022
Read time: 1 minute

V Parizu bo med 14. in 16. junijem potekal URBACT festival mest. To bo trenutek, ko se bodo URBACT in njegovi partnerji ponovno srečali v živo po dveh letih  omejitev zaradi pandemije. Prizadevanja za izmenjavo izkušenj in praks med mesti se s spleta selijo na srečanja v živo!

 

 

 

 

 

Obenem so organizatorji uporabili to priložnost za uradni začetek novega programskega obdobja, URBACT IV. S tem v mislih bodo del festivalskega programa namenili predstavitvi podrobnosti novega URBACT programa. Ker želijo, da te informacije dosežejo čim več evropskih mest, so se odločili, da bodo ta del dogodka predvajali tudi v živo prek spleta.

Pridružite se nam 16. junija 2022 ob 14.50 na Youtube kanalu programa URBACT in izvedite več o novem razpisu URBACT IV, vključno z najpomembnejšimi datumi, predstavitvijo značilnosti in vloge vodilnega partnerja in priložnostmi za povezovanje mest, ki se zanimajo za pridružitev novemu omrežju.

V živo bodo v času festivala prek spleta med drugim predvajani tudi nekateri paneli z izkušenimi mestnimi predstavniki in strokovnjaki:

  • Mesta v prvi vrsti izrednih podnebnih razmer, 14. 6. ob 18.30
  • Naj digitalni prehod koristi mestom, 15. 6. ob 9.20
  • Kako enakost spolov ustvarja trajnostna mesta, 15. 6. ob 17.15

Preverite tudi, kateri drugi deli programa bodo predvajani prek spleta: https://2022cityfestival.urbact.eu/programme