Descoperiți fiecare dintre Rețelele de Planificare a Acțiunilor!

Edited on 15/11/2023

1
Prima serie de rețele URBACT IV și-au publicat paginile web!
Plan de Acțiune Integrat

Dacă ați urmărit cu atenție știrile URBACT, cu siguranță cunoașteți faptul că ultima serie de Rețele de Planificare a Acțiunilor a fost aprobată în luna mai și și-au început călătoria cu Universitatea URBACT care s-a desfășurat în Malmö, în luna august. Până la sfârșitul anului 2023, orașele beneficiare vor fi ocupate cu primele lor întâlniri transnaționale, vor efectua vizite în orașele partenerilor, vor consolida studiile de bază și vor înființa grupurile lor multi-stakeholder - Grupurile Locale URBACT.

 

De o importanță crucială pentru procesul de co-creare a Planurilor de Acțiune Integrată locală, Grupurile Locale URBACT sunt esențiale în pilotarea acțiunilor la scară mică și în testarea activităților. Identificarea persoanelor motivate potrivite pentru a participa la acest proces, precum și menținerea angajamentului lor pe termen lung, cu siguranță va constitui o provocare pentru orașele URBACT. Beneficiarii au multe de făcut.

 

Pe lângă toate acestea, până la sfârșitul anului, rețelele vor începe, de asemenea, să publice conținut pe paginile lor web, astfel împărtășind primele descoperiri și progrese unei audiențe extinse. Paginile web ale Rețelelor de Planificare a Acțiunilor sunt gestionate în întregime de către orașe beneficiare. Aceasta implică responsabilitatea de prezentare a oricăror produse intermediare, de a publica articole și știri, fără a mai menționa necesitatea de a-și împărtăși propriile povești. Pe măsură ce zilele trec, fiți pregătiți să descoperiți treptat tot mai mult conținut pe aceste pagini!

 

DESCOPERIȚI PAGINILE WEB ALE REȚELELOR

 

 

Submitted by URBACT on 15/11/2023
author image

URBACT

See all articles