Felhívás az URBACT ITN értékelő tesületében való részvételre, jelentkezni lehet 2024. február 16-ig!

Edited on 28/03/2024

Call for Experts: URBACT seeks assessors for Innovation Transfer Networks

Szakértői felhívás: Az URBACT értékelőket keres az ITN pályázatok elbírálásához! Az URBACT Titkárság felhívást tett közzé szakértők számára, hogy csatlakozzanak az innovációtranszfer-hálózatok külső értékelő testületéhez.

Az URBACT program az innovációtranszfer-hálózatokra vonatkozó felhívás keretében beérkezett, támogatható pályázatok értékelésére szolgáló értékelő testületbe keres tagokat.

A testületnek a nemek és a földrajzi lefedettség tekintetében is kiegyensúlyozottnak kell lennie, jó eséllyel indulnak a keleti régió országaiból jelentkezők. Amennyiben 2024. áprilisában időt tud szánni a feladatra, jelentkezzen az URBACT External Assessment Panel-ben való részvéltelre!

Az értékelő testület tagjainak fő feladatai az ITN-pályázati felhívás esetében a pályázatok értékelése köré szerveződnek, beleértve a következő tevékenységeket:

1) Kick-off találkozó az URBACT Joint Secretariat-al az értékelési folyamat módszertanának meghatározása, az értékelési kritériumok közös értelmezése és az elvárt eredmények megvalósítási ütemtervének meghatározása céljából. Erre a találkozóra 2024. április 10-én kerül sor Párizsban.

2) A támogatható pályázatok értékelése és pontozása a külső értékelő bizottság egyes tagjai által. Minden pályázatot két különböző értékelő értékel, lehetővé téve az egyes pályázatok keresztelemzését és értékelését. Az értékelés távolról történik, és az egyes értékelők részletes észrevételeket/ajánlásokat tartalmazó egyéni értékelőlapot készítenek - a független munkát 2024. április 10-26. között végzik.

3) Konszenzusos megbeszélés a külső értékelő testület valamennyi tagjával és az URBACT Joint Secretariat-al az egyéni értékelések megismerése és az összes támogatható pályázat végleges hálózati értékelőlapjának összeállítása céljából. Erre a megbeszélésre 2024. április 29-30-án kerül sor Párizsban.

Kérjük az érdeklődő pályázókat, hogy tekintsék meg az alábbiakban közzétett külső értékelőbizottsági felhívás részleteit, és pályázatukat 2024. február 16-ig küldjék el e-mailben az URBACT Titkárságának az alábbi címekre: t.gherca@urbact.eu és c.gravier@urbact.eu

 

 

Submitted by URBACT Nemzeti Kontakt Pont on 11/02/2024
author image

URBACT Nemzeti Kontakt Pont

See all articles